Particulier een auto leasen. Klasse geregeld.

A-Klasse vanaf € 379,- p/mnd incl. BTW
Bereken uw tarief
B-Klasse vanaf € 399,- p/mnd incl. BTW
Bereken uw tarief
CLA vanaf € 469,- p/mnd incl. BTW
Bereken uw tarief
CLA Shooting Brake vanaf € 479,- p/mnd incl. BTW
Bereken uw tarief
GLA vanaf € 519,- p/mnd incl. BTW
Bereken uw tarief

De voordelen van particulier auto leasen

In welke Klasse u ook instapt, met Privélease van Mercedes-Benz kiest u voor zekerheid, gemak en flexibiliteit. Hoeveel u maandelijks betaalt voor uw nieuwe Mercedes-Benz hangt af van het type Mercedes-Benz dat u wilt rijden, welke uitvoering en opties u wilt, de duur van het contract en het aantal kilometers dat u per jaar rijdt. In de meeste gevallen bent u met particulier auto leasen veel goedkoper uit!

Aan het einde van de looptijd van het contract stopt uw contract automatisch. En kiest u gewoon weer voor een nieuwe Mercedes-Benz. Wilt u weten hoe voordelig het is om in een nieuwe A, B, CLA, CLA Shooting Brake of GLA te rijden? Bereken dan uw eigen tarief en vraag een offerte aan. U kunt uw maandtarief nog verder verlagen door uw bestaande auto in te ruilen bij uw Mercedes-Benz dealer.


Welke Klasse kiest u?

Privélease van Mercedes-Benz is er voor de A-Klasse, de B-Klasse, de CLA, de CLA Shooting Brake en de GLA. Vanzelfsprekend heeft u keuze uit tal van uitvoeringen met veel opties. Uw Mercedes-Benz dealer laat u graag alle mogelijkheden zien voor particulier auto leasen.